WORKSHOPS


WIJ ZIJN VOLOP BEZIG MET HET UITWERKEN VAN ONZE WORKSHOPS!

In de maand juni-juli organiseren we de TRY OUT WORKSHOP die 2 podcastluisteraars hebben gewonnen. Vanaf deze zomer gaan we van start met de TYE-WORKSHOPS!

Heb jij interesse in één van onze workshops? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste alle info!

Verwerken…
Gelukt! Je staat op de lijst.

PATIENTEN EN OMGEVING

We bieden op maat gemaakte workshops aan waarin we je alles leren over slikken, stikstoornissen en voedselaanpassingen. We geven je tips & tricks waarmee je thuis aan de slag kan. Deze workshop biedt ook de mogelijkheid om samen aangepast te koken. Zo kan je thuis blijven genieten van lekkere maar vooral veilige maaltijden.

THERAPEUTEN

Wij bieden een praktische opleiding aan waar inzichten over de meest recente ontwikkelingen omtrent voedingsaanpassingen en voedselveiligheid worden aangekaart. Deze opleiding biedt ook de mogelijkheid om samen aangepast te koken, om zo de theorie om te zetten naar de praktijk.

De invulling van deze opleiding wordt individueel ingevuld (theorie, praktijk, met collega’s en met of zonder patiënt en/of omgeving…).

VOORZIENINGEN

Wij bieden een opleiding aan gebaseerd op de actuele noden van uw voorziening.

De opleiding bestaat uit een theoretisch deel waar er inzichten worden verworven over slikken, dysfagie, IDDSI en voedingsaanpassingen. In het praktische deel worden er adviezen over de implementatie van voedingsaanpassingen voorzien.